Drücke „Enter”, um zum Inhalt zu springen.

Hvorfor Bitcoin var MicroStrategys eneste mulighed

admin 0

MicroStrategy brød stilheden, da den investerede i Bitcoin.

Det ændrede, hvordan institutioner så Bitcoin fra et investeringsperspektiv. Fra skeptikere, der kritiserer [kritiserer] Michael Saylor og MicroStrategys investeringsbeslutning til de samme mennesker, der dypper tæerne i Bitcoin Profit har tingene ændret sig til det bedre i sidste kvartal.

Var MicroStrategys beslutning dog god?

Nå, klart, især da dets overskud er mere end fordoblet siden dets investering i Bitcoin. Faktisk steg det samme til 194%, efter at Bitcoin steg til $ 23.700 for mindre end 24 timer siden. Selvom overskuddet er godt, er det bedste, at aktiekursen nu har klaret sig meget bedre end Bitcoin siden sin første investering i august.

Konkurrenter til MSTRs Bitcoin-investering

Siden august har Bitcoin steget med 106%, mens MSTR er steget med massive 124%. Tesla har dog overgået MSTR selv og registrerer afkast på 153%.

Efterhånden ville måske investering i TSLA [selvom det var underligt for et offentligt selskab at investere i et andet offentligt selskab] have givet MSTR mere overskud end Bitcoin hidtil har gjort siden august. Man skal dog forstå, at mens TSLA uden tvivl ville have returneret mere afkast end Bitcoin, ville disse afkast være kortvarige.

I modsætning til Bitcoin har Tesla flere variabler eller wild cards, der vildt kan påvirke aktiekursen. Mens denne risiko for det ukendte enten kunne give MST høje afkast i fremtiden eller måske lavere, er Bitcoin blevet programmeret til at fortsætte sin rejse ind i knaphed, hvilket betyder, at der er færre variabler.

En ting at bemærke her er, at både Bitcoin eller Tesla står over for almindelige usikkerheder som pandemien og dens virkninger på det globale finansielle marked. Nå, hvad med andre sikre aktiver som guld eller sølv?

Det er klart, at afkastet på både disse eller andre sikre havneaktiver eller ædle metaller har været lavere end Bitcoin eller TSLA.

Konklusion

Mens der muligvis er bedre aktiver, der måske giver bedre afkast end Bitcoin på kort sigt, er de ikke levedygtige for den langsigtede investering, som MSTR leder efter. Indtil videre, i usikre tider som disse, ser kryptokurrencyøkosystemet ud til at være det eneste med svaret.

Desuden er aktien siden sin Bitcoin-investering også steget, hvilket er en usædvanlig kendsgerning i betragtning af MicroStrategys konkurrenter – Looker & IBM – som begge har næsten nul afkast siden august. Tværtimod har en anden konkurrent, Domo, oplevet en stigning på 100% i samme tidsperiode og er ergo en undtagelse.

Die Kommentare sind deaktiviert.