Drücke „Enter”, um zum Inhalt zu springen.

Overheidsklemmen op bitcoin-mijnboerderijen in China’s Binnen-Mongolië.

admin 0

In China’s Binnen-Mongolië heeft de lokale overheid een lokaal bedrijf voor de handel in elektriciteit verplicht om 21 mijnbouwbedrijven te diskwalificeren voor deelname aan de handel in energie. Het lokale crypto-nieuwsplatform Wu Blockchain meldde het document voor het eerst, maar het gaf niet de namen van de bitcoin-mijnboerderijen op de lijst. Opmerkelijke entiteiten zijn onder andere twee dochterondernemingen van de bitcoin-mijnbouwgigant Bitmain in Binnen-Mongolië en een andere dochteronderneming van mijnbouwapparatuurfabrikant Ebang.

Bitcoin-mijnboerderijen zullen niet langer profiteren van elektriciteitskortingen in de regio.

De opschorting van de lokale overheid betekent dat deze mijnboerderijen niet langer kunnen profiteren van elektriciteitskortingen die afkomstig zijn van een liquide energiemarktplaats die wordt aangeboden door de Inner Mongolia Power Group, een energiehandelsfirma in de regio die in handen is van de staat. De CEO en mede-oprichter van de in China gevestigde mijnbouwpool PoolIn, Kevin Pan, zei dat het beleid de industrie zou beïnvloeden, althans op korte termijn. De elektriciteit voor deze boerderijen zal waarschijnlijk stijgen met 0,1 yuan, of $ 0,014, per kilowattuur (kWh), onthulde hij.

De huidige elektriciteit kosten voor Bitcoin Trader mijnbouw boerderijen in de regio is ongeveer 0,26-0,28 yuan per kWh ($ 0,037 tot $ 0,040). Met de nieuwe beleidswijziging kan de bovenkant van het bereik oplopen tot 0,38 yuan per kWh ($ 0,054), volgens de CEO.

Regelgevers in China’s Sichuan riepen ook op om de mijnbouwactiviteiten te sluiten.

Eerder dit jaar hebben de regelgevers in de Chinese regio Sichuan een bericht gestuurd naar alle crypto-bedrijven binnen hun jurisdictie om alle mijnbouw- en mijnbouwactiviteiten op een ordelijke manier te beëindigen. De gemeentelijke bestuurders en de ondergeschikte bureaus in het gebied zijn ook geleid om mijnwerkers ,,te leiden“ om hun verrichtingen ,,op een ordelijke manier“ te sluiten. China is verantwoordelijk voor meer dan de helft van de hashpower die over de hele wereld wordt gegenereerd. Volgens de Bitcoin Electriciteitsverbruiksindex die door de universiteit van Cambridge is opgesteld, is China verantwoordelijk voor meer dan 65% van de wereldwijde bitcoin-mijncapaciteit vanaf april van dit jaar.

Die Kommentare sind deaktiviert.