Sijoitusguru Jim Rogers: Bitcoinin arvo laskee nollaan

Sijoittajan Jim Rogersin mielestä Bitcoin on edelleen kuplassa ja salausvaluutta lopulta nollaan ja katoaa.

Sijoitusguru, joka sanoi, että Bitcoin oli kuplassa jo vuonna 2017, spekuloi äskettäin, että kaikki kryptovaluutat poistuvat lopulta

Haastattelussa Asahi-julkaisun AERA dot -tapahtuman kanssa 19. kesäkuuta sijoittaja Jim Rogers sanoi, että salausvaluutat, mukaan lukien Bitcoin ( BTC ), ovat „lopulta laskussa ja kaikki menee nollaan“.

„Ne, jotka käyttävät kryptovaluuttaa, ajattelevat olevansa viisaampia kuin hallituksensa“, Rogers sanoi AERA dotille. „Itse asiassa mielestäni ne ovat oikein. Mutta heidän hallituksillaan on jotain, jota salakirjoituksella ei ole. Se on aseita. Syy miksi Mielestäni kryptovaluutta poistuu lopulta siitä, että se ei perustu hallitusten vallan aseellisiin voimiin. „

Salakirjoitusten nousevien ja laskevien hintojen ja autoritaarisemman toimivien hallitusten välillä on havaittu jonkin verran todistamatonta korrelaatiota. Kun Donald Trump määräsi rauhanomaisten mielenosoittajien pakkosiirtämisen Valkoisen talon alueelta 1. kesäkuuta, Bitcoinin hinta nousi yli 8%.

Crypto on „vain pelaamista“

Cointelegraph ilmoitti marraskuussa 2017, että Rogers sanoi, että BTC näyttää ja haisee kuin kupla. Tämä oli ennen kuin kryptovaluutta saavutti kaikkien aikojen korkeimman hinnan, yli 20 000 dollaria, joulukuussa 2017.

”[…] kryptovaluuttoja ei edes olemassa muutama vuosi sitten, mutta silmänräpäyksessä niistä tuli 100 ja 1000 kertaa arvokkaampia. Tämä on selkeä kupla, enkä tiedä oikeaa hintaa. Virtuaalinen valuutta ei ole sijoituskohde. Se on vain pelaamista. ”

Yhdessä miljardäärien, kuten Warren Buffett ja George Soros, kanssa Rogersia pidetään yhtenä suurimmista sijoittajista maailmassa. Hänen näkemyksensä AERA-pistehaastattelussa vastaavat Buffettin mielipiteitä , joiden mukaan helmikuussa „kryptovaluutoilla ei periaatteessa ole arvoa“.